Contura
Contura i gruppen Pool / Pooltäckning / Lamelltäcken hos Vattenbutiken (CF-CON-r)

Contura

Vänligen välj storlek och önskad färg på lamellerna nedan. För ett beige eller blått skydd, kontakta oss via mail eller telefon för mer information. Mer information
Artnr: CF-CON-r
Storlek: 
Färg: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Contura Lamellskydd 

   Contura är ett ovanmarks automatiserat lamellskydd som kombinerar avancerad teknik med en stilren design utan några kompromisser! 

   Skyddet består av 69 mm breda extruderade mycket fläckresistenta PVC-lameller som bildar ett täcke över poolytan. Lamellerna är fästa i en motordriven roller som monteras vid en av poolens kortsidor och hela täcket rullas upp runt denna när skyddet inte används. Stöden till rollern är täckta av aluminiumhöljen tonade i metallgrått vilka har en hög motståndskraft mot stötar, repor, och UV skador. Systemet drivs av en 12-volts elektrisk motor som kan avlägsnas och kopplas ur mekaniskt vid behov (vilket gör att lamellerna kan rullas ut manuellt om det uppstår en haveri så poolen kan säkras även om det inte finns el).

   Conturas lameller är tillgängligt i fyra olika färger:
    
   Vitt BeigeGråttBlått

   För att välja Beige eller Blått, vänligen kontakta oss via telefon eller mail. Blå lameller har en något längre leveranstid än de andra alternativen. 


   Bekvämt
   Med sin inbyggda motor gör Contura momentet att öppna eller stänga din pool enklare än någonsin! Öppna bara säkerhetslåsen och aktivera nyckelbrytaren så rullas lamellerna in eller ut av sig själva (ca 3 minuter för automatisk öppning eller stängning plus 30 sekunder för att låsa eller låsa upp säkerhetslåssystemet). Det är så lätt att Contura kan öppnas och stängas med en ensam person.

   Systemet är programmerat så att det automatiskt stoppas om en onormal belastning upptäcks på spåren. 

   För en ännu enklare hantering går det att installera en Wi-Key fjärrkontrollbox - säljs separat här - så kan du sköta allt med en knapptryckning på distans. Kontrollboxen är lösenordsskyddad för att förhindra barn eller andra obehöriga från att styra skyddet. 


   Energisparande
   Genom att täcka poolen när den inte används så förebygger Contura avdunstningen av poolvattnet samtidigt som det hjälper till att bevara temperaturen och förhindrar att skräp så som löv och kvistar hamnar i poolen. Skyddet hjälper därför till med att spara på vatten, energi, och poolkemi. 


   Säkert
   Contura uppfyller standard NF P 90-308 som avser den franska lagen om simbassäng säkerhet. Skyddet gör det möjligt att stänga poolen helt, vilket hindrar barn under 5 år från att komma åt den, och nyckeln till kontrollboxen alternativt lösenordet till Wi-Key fjärrkontrollboxen ser till att obehöriga inte kan öppna det. 

   För att hålla skyddet på plats när det är stängt monteras låsningssatser strax över vattenlinjen som förankrar lamellerna. 

    
   SpännlåsTrycklåsSnabblås

   - Trycklåsen är tillgängliga i samma fyra färger som lamellerna ovan samt också mörkblått och mörkgrått (antracit). 
   - Snabblåsen är tillgängliga i samma fyra färger som lamellerna ovan.


   Garanti: 3 år för motorn och PVC-lamellerna, 2 år för rollern.

   OBS! Det här är en helt ny produkt, manualer och andra relevanta dokument kommer läggas upp här så snart som möjligt.    Skötsel
   - Rengör det automatiska locket helt två gånger om året (säsongsstart och övervintring). Detta är ännu viktigare om du har hårt vatten. För att göra detta, använd en högtryckstvätt och ljummet vatten i kombination med en avkalkningsprodukt.
   - Se också till att rengöra låssystemen och särskilt ankaret för att förhindra att det fastnar. Vi rekommenderar att du smörjer ankarna en gång per år för bästa möjliga drift.
   - Det är rådbart att inspektera hela systemet i händelse av onormal belastning på locket (t.ex. någon som faller).
   - Kontrollera remmarna årligen.
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   0
   Leveranstid:
   Frakt:

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Mer från Chemoform

  Sandfilterpaket Basic
  6990 kr
  6990 kr
  Linerfiltmatta 500g/m2, H150xL5000cm - Totalt 75m2
  Frakt till tomtgräns ingår i priset.
  5400 kr
  4800 kr
  Teststickor Syre/pH 50 styck
  Teststickor syre
  99 kr