Poolkemikalier & Mätutrustning

Poolvård - Håll din pool ren och klar med rätt utrustning och kemikalier

En välskött pool är nyckeln till att njuta av en ren och klar badupplevelse. För att underhålla din pool på bästa sätt behöver du rätt utrustning och kemikalier. Vi erbjuder ett brett utbud av poolvårdsprodukter för att hjälpa dig att hålla din pool i toppskick. Nedan följer en liten förklaring om våra kategorier och dess användningsområden. 

Pool Kemikalier: För att bibehålla en hälsosam och hygienisk miljö i din pool är rätt användning av kemikalier viktigt. Vårt sortiment av poolkemikalier inkluderar produkter som poolklor, pH-justerare, algmedel och andra vattenbehandlingsprodukter. Dessa kemikalier hjälper till att rena och desinficera vattnet, balansera pH-värdet och förhindra algtillväxt.

Flytande Kemikalier: Flytande kemikalier kan vara ett praktiskt alternativ för att enkelt dosera och applicera poolkemikalier i din pool. Vi erbjuder ett urval av flytande kemikalier, såsom flytande klor och pH-justerare, som gör det enkelt att upprätthålla rätt vattenkemi.

Poolrobotar: Att hålla poolen ren från löv, smuts och partiklar kan vara en utmaning. Med våra poolrobotar kan du effektivt rengöra botten och väggarna i din pool utan ansträngning. Våra poolrobotar är utrustade med avancerad teknik och funktioner för att ge dig en ren pool med minimalt underhåll.

Städutrustning & Tillbehör: För att underlätta poolvård och rengöring erbjuder vi ett brett utbud av städutrustning och tillbehör. Det inkluderar poolborstar, skimmers, pooldammsugare, poolnät och mycket mer. Med rätt verktyg blir det enklare att rengöra ytor, fånga upp löv och partiklar samt hålla poolens filter i gott skick.

Mätutrustning: För att upprätthålla rätt vattenkemi i din pool är det viktigt att regelbundet mäta pH-värdet, klorhalten och andra parametrar. Vi erbjuder mätutrustning såsom testkit och digitala mätare för att du enkelt kan övervaka och justera vattenkemin i din pool.

Oavsett om du behöver poolkemikalier, städutrustning eller mätutrustning, har vi allt du behöver för att hålla din pool ren och klar. Utforska vårt sortiment och ta steget mot en enklare och mer njutbar poolvård.

Poolvård

Håll din pool ren och klar med rätt utrustning och kemikalier. Vi erbjuder poolkemikalier, flytande kemikalier, poolrobotar, städutrustning och tillbehör samt mätutrustning för enkel och effektiv poolvård. Utforska vårt sortiment idag och håll din pool i toppskick. Vill du ha tips på hur du håller poolen ren och fräsch? Läs vår guide för poolrengöring här!

OBS! Vi kan ej leverera klor till Gotland.