Köp poolrobot online eller i Stockholm hos Vattenbutiken

Poolrobot

Letar du efter en poolrobot till din pool i sommar? Då har du kommit helt rätt! På Vattenbutiken.se hittar du ett brett utbud av högkvalitativa automatiska pooldammsugare som tar bort smuts, löv, alger och andra föroreningar snabbt och smidigt från din pool. Med våra användarvänliga och effektiva poolrobotar kan du njuta av en ren och hälsosam poolmiljö med minimal ansträngning. Utforska vårt sortiment av poolrobotar för att hitta den perfekta modellen för din pool redan idag!
12
Poolrobot Vortrax TRX 7700 IQ, med App Styrning
Poolrobot skapad för noggrann rengöring av offentliga pooler med flera olika rengör...
36995 kr (41995 kr)
Köp!
Info
9
Poolrobot Vortrax TRX 7500 IQ, med App Styrning
Poolrobot skapad för noggrann rengöring av offentliga pooler med flera olika rengör...
28995 kr (31995 kr)
Köp!
Info
32
Poolrobot Alpha iQ PRO, RA 6700, med App styrning
Alpha iQ RA 6700 är den intelligenta poolroboten som efterlämnar en perfekt rengjord poo...
18995 kr (27900 kr)
Köp!
Info
21
Sladdlös Poolrobot Freedom CNX-Li 52 iQ
En trådlös städrobot med ett kraftfullt litiumjonbatteri som erbjuder kabelfri expe...
14995 kr (18995 kr)
Köp!
Info
28
Poolrobot RE 4300 Voyager
Ny modell i vårt sortiment!
12900 kr (17900 kr)
Köp!
Info
25
Poolrobot D600, med App Styrning
Rengör golv, väggar och vattenlinje i pooler upp till 12 meter långa samtidigt som ...
11995 kr (15995 kr)
Köp!
Info
23
Poolrobot D500 Lite
Rengör golv, väggar och vattenlinje i pooler upp till 12 meter långa samtidigt som ...
9995 kr (12995 kr)
Köp!
Info
31
Poolrobot B200 Plus
Tack vare effektiva drivborstar är roboten från BWT lämplig för pooler i alla ...
8995 kr (12995 kr)
Köp!
Info
11
Poolrobot Cosmy 100
Cosmy 100 är en mycket lättanvänd poolrobot för rengöring av poolbotten. ...
7995 kr (8995 kr)
Köp!
Info

3 anledningar till varför du bör investera i en poolrobot

Att hålla poolen ren och klar kan vara en tidskrävande uppgift. Men med dagens moderna teknik finns det en enkel lösning på detta problem - poolroboten! Att investera i en poolrobot kan vara ett smart val av flera anledningar. Nedan listar vi våra tre främsta! 

Anledning 1. För det första sparar en poolrobot dig tid och ansträngning. Istället för att manuellt skrubba och dammsuga poolens botten och väggar kan du låta poolroboten göra jobbet åt dig. En poolrobot är utrustad med avancerad teknik och smarta funktioner som gör att den kan rengöra poolen effektivt och självständigt. Du kan helt enkelt lägga ner roboten i poolen och låta den sköta rengöringen medan du fokuserar på att njuta av din tid i vattnet.

Anledning 2. För det andra ger en poolrobot en grundligare rengöring än vad som är möjligt manuellt. Poolrobotar är utformade för att komma åt även svåråtkomliga områden och rengöra noggrant utan att missa några partiklar. De kan avlägsna löv, gräs, smuts och annat skräp som samlas på poolens botten och väggar. Detta bidrar till att hålla vattnet rent och klart, och minskar behovet av manuell rengöring och underhåll.

Anledning 3. För det tredje kan en poolrobot bidra till att förlänga poolens livslängd. Genom att regelbundet använda en poolrobot för rengöring minskar risken för uppkomst av alger, bakterier och kalkavlagringar. Detta kan förebygga skador och slitage på poolens ytor och utrustning. Genom att investera i en poolrobot och använda den som en del av din regelbundna poolvård kan du spara pengar på lång sikt genom att undvika dyra reparationer och utbyte av poolutrustning.

Som du märker när du läser ovan anlendingar så kan vi definitvt skriva under på att en poolrobot en klok investering för att underlätta poolvården. Det sparar tid och ansträngning, ger en grundligare rengöring, förlänger poolens livslängd och gör det möjligt för dig att njuta av en ren pool närhelst du vill. Vårt bästa tips för sommarens badsäsong är att investera i en poolrobot för att uppleva fördelarna med en bekväm och effektiv poolvård!