Rollenergy
Rollenergy Lamelltäcke
Rollenergy Lamelltäcke
Vita PVC Lameller
Gråa PVC Lameller
Beige PVC Lameller
Blåa PVC Lameller
Supportbalken i Grått & Vitt
Egenbyggd Skyddsväg & Säkerhetsväggen
Helt öppnat skydd med säkerhetsvägg (säljs separat)
Färgerna på Polykarbonat skdden

Rollenergy Lamelltäcke

Vänligen välj storlek och lameller nedan.
Frakt till tomtgräns ingår i priset.

För ett skydd i färgerna som inte är tillgängliga alternativ, kontakta oss via mail eller telefon för mer information. Mer information
Artnr: CF-ROLL-r
Storlek: 
Färg: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Rollenergy Lamellskydd 

   Rollenergy Evolution är ett automatiskt inbyggt lamelltäcke som är anpassat för alla typer av pooler. Tack vare att skyddet monteras inne i poolen så är det lätt att installera och kräver inget extra strukturellt arbete!

   Skyddet består av 69 mm breda extruderade mycket fläckresistenta lameller som bildar ett täcke över poolytan. Lamellerna är fästa i en motordriven roller som monteras i vattnet längs med en av poolens kortsidor. Vid nybyggen går det att konstruera en egen barriär mellan skyddet och badmiljön. För färdiga pooler eller där en sådan konstruktion inte är möjlig går det istället att installera en säkerhetsvägg i PVC (säljs separat här).
   Egenbyggd Skyddsvägg & Säkerhetsvägg  
   Balken i aluminium som visas i bilderna ingår i priset. Mellan den och poolkanten går det antingen att konstruera en egen täckning (se produktbilderna för exempel), eller att köpa det färdiganpassade träskyddet som avbildats i modellerna ovan (säljs separat - kontakta oss för mer information). 


   Lamellerna finns tillgängliga i två olika material - PVC och Polykarbonat.
   - PVC lamellerna är ogenomskinliga och det billigare alternativet.
   - Polykarbonat lamellerna är transparenta och fungerar likt solpaneler genom att släppa igenom värmande solljus samtidigt som de blockerar avdunstning av värmen som redan finns i vattnet. Jämfört med ett skydd i PVC höjer ett Polykarbonatskydd vattentemperaturen med flera grader.
   - Båda varianterna uppfyller standard NF P 90-308 som avser den franska lagen om simbassäng säkerhet.

   Rollenergys PVC lameller är tillgängligt i fyra olika färger:

   Vit PVC  Beige PVC Grå PVCBlå PVC
   Vitt BeigeGråttBlått

   För att välja Beige eller Blått, vänligen kontakta oss via telefon eller mail. Blå lameller har en något längre leveranstid än de andra alternativen. 

   Rollenergys Polykarbonat lameller är tillgängligt i fem olika färger:

   Kristall Polykarbonat Svart Polykarbonat Blå PolykarbonatGrön PolykarbonatBrun Polykarbonat

   KristallSvart KristallBlå KristallGrön KristallBrun Kristall


   För att välja Blå, Grön, eller Brun Kristall, vänligen kontakta oss via telefon eller mail. Polykarbonat lamellerna har en längre leveranstid än PVC varianterna.   Diskret
   Perfekt för både inom- och utomhuspooler, Rollenergy Evolution försvinner helt i sin grop när det är öppet och vilar på vattennivån när det är stängt. Att lamellerna finns i flera färger gör det möjligt att harmonisera skyddet i stil med poolens miljö. Även säkerhetsbalken är tillgänglig i tre färger - vit, grå, och beige - vänligen lämna en kommentar om önskad färg vid order. 


   Bekvämt
   Med sin inbyggda motor gör Rollenergy momentet att öppna eller stänga din pool enklare än någonsin! Öppna bara säkerhetslåsen och aktivera nyckelbrytaren så rullas lamellerna in eller ut av sig själva (ca 3 minuter för automatisk öppning eller stängning plus 30 sekunder för att låsa eller låsa upp säkerhetslåssystemet). Det är så lätt att Rollenergy kan öppnas och stängas av en ensam person.

   Systemet är programmerat så att det automatiskt stoppas om en onormal belastning upptäcks vid öppning eller stängning. 

   För en ännu enklare hantering går det att installera en Wi-Key fjärrkontrollbox - säljs separat här - så kan du sköta allt med en knapptryckning på distans. Kontrollboxen är lösenordsskyddad för att förhindra barn eller andra obehöriga från att styra skyddet. 


   Energisparande
   Genom att täcka poolen när den inte används så förebygger Contura avdunstningen av poolvattnet samtidigt som det hjälper till att bevara temperaturen och förhindrar att skräp så som löv och kvistar hamnar i poolen. Skyddet hjälper därför till med att spara på vatten, energi, och poolkemi. 


   Säkert
   Contura uppfyller standard NF P 90-308 som avser den franska lagen om simbassäng säkerhet. Skyddet gör det möjligt att stänga poolen helt, vilket hindrar barn under 5 år från att komma åt den. 

   För att hålla skyddet på plats när det är stängt monteras låsningssatser strax över vattenlinjen som förankrar lamellerna. 

   Spännlås Trycklås Snabblås
   SpännlåsTrycklåsSnabblås

   - Trycklåsen är tillgängliga i samma fyra färger som PVC lamellerna ovan samt mörkblått och mörkgrått (antracit). 
   - Snabblåsen är tillgängliga i samma fyra färger som PVC lamellerna ovan.
   - Vänligen lämna en kommentar om önskad färg vid order. 


   Garanti: 3 år för motorn och PVC-lamellerna, 2 år för rollern.

   OBS! Det här är en helt ny produkt, manualer och andra relevanta dokument kommer läggas upp här så snart som möjligt.    Skötsel
   - För att skyddet ska fungera korrekt behöver vattennivån hållas konstant vid sin normala höjd. Det är viktigt att montera en vattennivåregulator. Vattennivån måste överensstämma med instruktionerna.
   - Rengör det automatiska locket helt två gånger om året (säsongsstart och övervintring). Detta är ännu viktigare om du har hårt vatten. För att göra detta, använd en högtryckstvätt och ljummet vatten i kombination med en avkalkningsprodukt.

   - Se också till att rengöra låssystemen och särskilt ankaret för att förhindra att det fastnar. Vi rekommenderar att du smörjer ankarna en gång per år för bästa möjliga drift.
   - Det är rådbart att inspektera hela systemet i händelse av onormal belastning på locket (t.ex. någon som faller).
   - Kontrollera remmarna årligen.
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   0
   Leveranstid:
   Frakt:

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Tillbehör

  Säkerhetsvägg till Rollenergy
  Vänligen lämna en orderkommentar med önskad färg - Vit, Grå, eller Beige....
  fr. 21995 kr