Rollinside Lamelltäcke | Köp hos Vattenbutiken.se
Rollinside Lamelltäcke delvis inrullat i en pool med en trädgård i bakgrunden
Rollinside Lamelltäcke delvis inrullat i en pool med en trädgård i bakgrunden
Digital ritning av Rollinside Lamelltäcke som visar alla komponenterna
Exempel på skyddsväggarnas tre möjliga färger: vitt, sand, och grått.
Exempel på skydd med PVC Lameller i Vitt, Grått, Beige, och Blått
Exempel på flera skydd med polykarbonat lameller i Svart Kristall
Polykarbonat lameller i Kristall, Blå Kristall, Grön Kristall, & Brun Kristall

Rollinside Lamelltäcke

Rollinside Lamellskydd är perfekt för den som vill ha en så hög vattennivå som möjligt i sin pool utan att behöva kompromissa om badytan eller området runtomkring poolen. Skyddet går dessutom att installera både i redan existerande pooler och i nybyggen. 

Vänligen välj storlek och lameller nedan.

För ett skydd i de färger som inte är tillgängliga alternativ nedan, kontakta oss via mail eller telefon för mer information. Mer information
Artnr: CF-ROLLINSIDE-r
 
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Rollinside Lamellskydd 

   Rollinside är ett automatiskt inbyggt lamelltäcke som är anpassat för alla typer av pooler. Tack vare att skyddet monteras inne i poolen så är det lätt att installera utan att poolens struktur behöver ändras. Skyddet består av 69 mm breda mycket fläckresistenta lameller som bildar ett täcke över poolytan. Lamellerna är fästa i en motordriven roller som monteras i vattnet längst ner vid en av poolens kortsidor.

   Skyddsväggarna

   Två skyddsväggar i PVC och aluminiumbalkarna som förankrar dem ingår vid köp av Rollinside från oss. Väggarna skärmar av skyddet från resten av badytan när det är inrullat för att förhindra att de som badar skadar sig själva eller skyddet. Konstruktionen är stadig nog att den platta ovansidan går att använda som en ståplatta. 
    
   PVC väggarna är tillgängliga i tre valfria färger: Vitt, Sand, eller Grått. De går därför att matcha med samma färg som PVC lamellerna och/eller låskiten.   
   Rollinsides skyddsväggar  PVC Skydd Färger: Vit, Sand, och Grå


   För nybyggen finns möjligheten att ersätta den vertikala säkerhetsväggen med en annan typ av konstruktion - t.ex. en pooltrappa med Rollinside som ett förlängt första steg (se bilderna nedan). Om ni är intresserade av en sådan installation, kontakta oss för mer information.
   Rollinside som trappa Rollinside som bänk  Rollinside nedsjunken

   Lamellerna

   Lamellerna finns tillgängliga i två olika material - PVC och Polykarbonat. Båda varianterna uppfyller standard NF P 90-308 som avser den franska lagen om simbassäng säkerhet.

   PVC lamellerna är ogenomskinliga och det billigare alternativet. Rollinsides PVC lameller är tillgängligt i fyra olika färger*:
   Vit PVC  Beige PVC Grå PVCBlå PVC
   Vitt SandGråttBlått

   Polykarbonatlamellerna är transparenta och värmer poolvattnet genom att släppa igenom solljus. Jämfört med ett skydd i PVC höjer ett Polykarbonatskydd vattentemperaturen med flera grader. Rollinsides Polykarbonat lameller är tillgängligt i fem olika färger**:
   Kristall Polykarbonat Svart Polykarbonat Blå PolykarbonatGrön PolykarbonatBrun Polykarbonat

   KristallSvart KristallBlå KristallGrön KristallBrun Kristall

   Diskret

   Perfekt för både inom- och utomhuspooler, Rollinside försvinner helt i sin grop när det är öppet och vilar på vattennivån när det är stängt. Att lamellerna finns i flera färger gör det möjligt att harmonisera skyddet i stil med poolens miljö. 

   Bekvämt

   Med sin inbyggda motor gör Rollinside momentet att öppna eller stänga Er pool enklare än någonsin. Öppna bara säkerhetslåsen och aktivera nyckelbrytaren så rullas lamellerna in eller ut av sig själva: ca 3 minuter för automatisk öppning eller stängning plus 30 sekunder för att låsa eller låsa upp säkerhetslåssystemet. Det är så lätt att Rollinside kan öppnas och stängas av en ensam person!

   Systemet är programmerat så att det automatiskt stoppas om en onormal belastning upptäcks vid öppning eller stängning

   För en ännu enklare hantering går det att installera en Wi-Key fjärrkontrollbox (säljs separat här) så kan Ni sköta allt med en knapptryckning på distans. Kontrollboxen är lösenordsskyddad för att förhindra barn eller andra obehöriga från att öppna skyddet. 

   Energisparande

   Genom att täcka poolen när den inte används så förebygger Rollinside avdunstningen av poolvattnet samtidigt som det hjälper till att bevara temperaturen och förhindrar att skräp så som löv och kvistar hamnar i poolen. Skyddet hjälper därför till med att spara på vatten, energi, och poolkemi. 

   Säkert

   Rollinside uppfyller standard NF P 90-308 som avser den franska lagen om simbassäng säkerhet. Skyddet gör det möjligt att stänga poolen helt, vilket hindrar barn under 5 år från att komma åt den. För att hålla skyddet på plats när det är stängt monteras låsningssatser strax över vattenlinjen som förankrar lamellerna. Pushlock modellen av låsningssatser ingår vid köp av Rollinside. Precis som namnet föreslår så öppnas de med ett tryck. 

   Pushlock öppning
   Önskar ni hellre att installera Quicklock varianten som öppnas med ett långt verktyg och på så vis inte kräver att man böjer sig ner till vattenytan så går de att köpa separat. 

   Pushlock har en ny design för 2022. De är tillgängliga i samma fyra färger som PVC lamellerna ovan samt lergrön och mörkgrå (antracit). 

   Pushlock 2022 designPushlock färger

   Garanti

   Det är 2 års garanti på upprullningsenheten och 3 år på motorn. De genomfärgade PVC lamellerna har en garanti på 3 år och sollamellerna i polykarbonat har en garanti på 5 år, i enlighet med våra allmänna försäljningsvillkor.

   Produktdatablad för RollenergyManual till Rollenergy (Engelsk)

   OBS! Det här är en ny produkt, manualer och andra relevanta dokument på Svenska kommer läggas upp här så snart som möjligt. Just nu finns manualen endast tillgänglig på Engelska.


   Skötsel

   - För att skyddet ska fungera korrekt behöver vattennivån hållas konstant vid sin normala höjd. Det är viktigt att montera en vattennivåregulator. Vattennivån måste överensstämma med instruktionerna.
   - Rengör det automatiska locket helt två gånger om året (säsongsstart och övervintring). Detta är ännu viktigare om du har hårt vatten. För att göra detta, använd en högtryckstvätt och ljummet vatten i kombination med en avkalkningsprodukt.

   - Se också till att rengöra låssystemen och särskilt ankaret för att förhindra att det fastnar. Vi rekommenderar att du smörjer ankarna en gång per år för bästa möjliga drift.
   - Det är rådbart att inspektera hela systemet i händelse av onormal belastning på locket (t.ex. någon som faller).
   - Kontrollera remmarna årligen.

   * För att välja Sand eller Blåa PVC Lameller, vänligen kontakta oss via telefon eller mail. Blå lameller har en något längre leveranstid än de andra alternativen.
   ** För att välja Polykarbonatlammeller i Blå, Grön, eller Brun Kristall, vänligen kontakta oss via telefon eller mail. Polykarbonatlamellerna har en längre leveranstid än PVC varianterna.
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   0
   Leveranstid:
   Frakt:

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Mer från DEL by CF Group

  Tixit Lamelltäcke
  En innovativ design på lamelltäcke som lyfter din trädgård!
  Vänligen v&#...
  fr. 65000 kr
  11
  Lagerförda Contura Lamelltäcken, 4 x 8 m - Gråa PVC Lameller
  Färdigproducerade lamelltäcken som finns redo för leverans från vårt lage...
  79900 kr (89900 kr)
  Köp!
  Info
  Rollenergy Lamelltäcke
  Det perfekta lamelltäcket för både nybyggda och redan färdiga pooler! Inget ar...
  fr. 99900 kr