Wellis Spabad

Wellis Spabad

Wellis är en Ungersk spa- och swimspatillverkare som erbjuder ett brett sortiment, från instegsmodeller som har en väldigt konkurranskraftig prislapp till deras avancerade modeller som erbjuder allt man kan tänkas behöva för en härlig badupplevelse. I deras toppmoderna fabrik i Ungern tillverkas 10 000 spabad årligen av högsta möjliga kvalité. Wellis spabad har ett starkt fokus på massage och avslappning av kroppen som alla får en njutning av. 

Wellis produkter har ett kar gjort av en Poli-Max förstärkning som ger en utmärkt termoisolerande egenskap med betydande energibesparing. Dessutom har det också förträffliga ljudisolerande egenskaper. Förutom de redan givna egenskaperna med polyretanisolering är den också ett miljövänligare alternativt gämfört med glasfiber.
De färgval som Wellis erbjuder är Sterling Silver, Alba Pearl White, Midnight Camyon, och Tuscan Sun. Dock har inte alla modeller alla färgalternativ.

Kabinetten på alla Wellis spabad är tillverkad av ABS-plast i träimitation så man får det bästa av båda världar, tåligheten av ABS-plast och designen av trä. Färgalternativen är brunt, svart, och grått. Dock har inte alla modelller alla färgalternativ.
Alla Wellis spabad som Vattenbutiken säljer kommer levererade med termoskydd anpassade för det skandinaviska klimatet och finns i färgerna mörkgrå, ljusgrå, brun, och beige.


Wellis programserier är indelade i 3 kategorier med produktsammansättningar för att optimeras i respektive prisklass.

MyLine
serien är Wellis instegsserie med spabad för riktigt bra priser utan kompromisser. Modellerna styrs med den enkla kontrollpanelen Easy4 som kan nås inifrån spabadet själv. 

CityLine
serien är spabad med hög kvalité och lyx till rätt kostnad. Modellerna styrs med en enkelanvänd pekskärm.

PeakLine
serien är Wellis premiumserie som erbjuder den ultimata massage och terapi upplevelsen. 


Alla Wellis spabad och swimspa som Vattenbutiken säljer är extrautrustade med Skandinavisk isolering och extra tjockt isolerlock. Baden kommer med en tio års garanti gällande skalets struktur och konfiguration. Dessutom erbjuds tre års garanti gällande teknikkomponenterna som ingår i badet, interna rörledningar och strålanordningar i händelse av läckage till följd av material- eller tillverkningsdefekter.