Althea Pooltak 3,5 x 7 m | Köp hos Vattenbutiken
13
Althea Pooltak 3,5 x 7 m i gruppen Pool / Pooltäckning / Pooltak hos Vattenbutiken (ALUAlthea350x700)
Althea Pooltak 3,5 x 7 m
Althea Pooltak 3,5 x 7 m
Althea Pooltak 3,5 x 7 m
Althea Pooltak 3,5 x 7 m
Althea Pooltak 3,5 x 7 m
Althea Pooltak 3,5 x 7 m

Althea Pooltak 3,5 x 7 m

154900 kr / 134900 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 134900 kr
Althea är ett stilrent och mycket lågt pooltak i extremt robust kvalité. Det levereras dessutom i färdiga sektioner vilket underlättar montaget markant.

Bra avbetalningsmöjlighet erbjudes via Svea Ekonomi. Kontakta oss via mail om du vill handla för över 50'000:- på faktura. kundtjanst@vattenbutiken.se
Mer information
Artnr: ALUAlthea350x700
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Althea Pooltak 3,5 x 7 m


   Med rätt pooltak kan du förhöja hela poolupplevelsen ur både en estetisk och praktisk synpunkt. Althea är inte bara ett elegantare alternativ av pooltäckning än t.ex. ett ribskydd, det förlänger också poolsäsongen märkbart, minskar mängden poolkemikalier som krävs för vattenreningen, och ersätter helt kravet av vinterplåtar. Likt ett växthus så värms luften inne under pooltaket upp av solen vilket också kan öka vattentemperaturen 6–8 grader en solig dag och minimerar temperaturavdunstningen på nattetid.

   Althea har bara skenor på ena långsidan och hjul på den andra för en barriärfri tillgång till poolen från tre håll. 

   Ergonomisk hantering 

   Althea med ett uppfällt handtag Althea med ett nedfällt handtag

   Låga pooltak är väldigt populära tack vare deras smäckra profil men den låga höjden kan göra dem obekväma att öppna eller stänga. Althea har löst det problemet med sina två uppfällbara handtag på vardera sida av den största sektionen. När det är dags att flytta taket fälls de enkelt upp så att taket går att dra eller putta utan att man behöver böja sig. Resten av tiden smälter de diskret in i resten av takets konstruktion. 

   Robust och säker konstruktion 

   Spärrmekanism för Althea Låsmekanism för Althea

   Althea är ett högkvalitet pooltak som möter alla säkerhetskrav på poolskydd. Det klarar en snövikt på upp till 65-70 kg/m2 vilket är högre än standard och har båda inbyggda snabbspärrar och nyckellås. Snabbspärrarna är väldigt lätthanterliga och förhindrar att taket rör på sig till exempel vid starka vindar eller om någon kommer åt det medan taket är öppet. Nyckellåsen förhindrar barn eller obehöriga från att öppna poolen och ger hela konstruktionen extra stabilitet under vintern. 

   Smidigt montage 

   Pooltaket levereras i färdigmonterade sektioner till er tomtgräns vilket underlättar installationen som sen endast tar några timmar för två personer. 
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   0
   Leveranstid: