Niveko pool med skandinavisk design - Köp hos Vattenbutiken

Niveko Pools

 Specialbyggda pooler av högsta kvalitet designade efter dina önskemål. 

När kvalité inte har några kompromisser

För Niveko är kvalitén på deras pooler extremt viktigt, därför använder de endast det bästa materialet tillsammans med den nyaste tekniken för att tillverka era pooler. När du köper en Niveko pool kan du vara säker på att den är tillverkad av slitstarka material som håller länge. Poolerna är konstruerade av Polystone och tillverkat av Röchling, ett extremt tåligt material mot kemikalier, korrosion samt värme, de bästa egenskaperna för en pool. Samtidigt som Niveko erbjuder högsta möjliga kvalité återvinner de allt oanvänt material för att vara mer miljövänliga.

Välj en Niveko - när designen är lika viktigt som kvalitén

Med en Niveko pool får du inte bara hög kvalitet, utan även möjligheten att skapa din drömpool utan kompromisser eller restriktioner. Designen är en viktig del för Nivekos som följer de senaste trenderna och arbetar tillsammans med designavdelningen för att skapa nya former. Alla Niveko pooler har en skandinavisk design med fokus på enkelhet, minimalism och funktionalitet vilket ger poolerna ett stilrent utseende. För de som vill ha det lilla extra designmässigt finns Niveko Plus.

När det ska gå snabbt

Installationen av en Niveko pool från att betongplattan är gjuten tar endast 3-4 dagar innan man kan börja bada. Det är väldigt mycket snabbare än en Styropool som tar mellan 3-5 veckor att bli klar. Den snabba installationen ska dock inte lura en till att det är en svagare konstruktion utan den är exakt lika stabil som en Styropool.


Vänligen klicka här för att öppna NIVEKOs katalog som PDF