Niveko pool med skandinavisk design - Vattenbutiken

Niveko Pools

 Specialbyggda pooler av högsta kvalité designade efter era önskemål. 

När kvalité inte har några kompromisser.

För Niveko är kvalitén på deras pooler extremt viktigt, därför använder de endast det bästa materialet tillsammans med den nyaste tekniken för att tillverka Era pooler. Nivekos pooler är konstruerade av Polystone, tillverkat av Röchling, som är extremt tåligt mot kemikalier, corrosion samt värme, de bästa egenskaperna för en pool. Samtidigt som Niveko erbjuder högsta möjliga kvalité återvinner de allt oanvänt material för att vara mer miljövänliga.

När designen är lika viktigt som kvalitén.

En Niveko pool designas av dig exakt som du vill ha den, utan kompromisser eller restriktioner. Designen av en pool är en viktig del för Niveko som följer de senaste trenderna och arbetar tillsammans med sin designavdelning för att skapa nya former. Nivekos pooler har en skandinavisk design, med fokus på enkelhet, minimalism, samt funktionalitet, vilket ger poolerna ett stilrent utseende. För de som vill ha det lilla extra designmässigt finns Niveko Plus.

När det ska gå snabbt.

Installationen av en Niveko pool från att betongplattan är gjuten tar endast 3-4 dagar innan man kan börja bada. Det är väldigt mycket snabbare än en Styropool som tar mellan 3-5 veckor att bli klar. Den snabba installationen ska dock inte lura en till att det är en svagare konstruktion utan den är exakt lika stabil som en Styropool.


Vänligen klicka här för att öppna NIVEKOs katalog som PDF