Köp Delphin MultiTab 20g, 1kg hos Vattenbutiken.se
MultiTab 20g, 1kg i gruppen Pool / Poolvård / Poolkemikalier / Delphin Pool hos Vattenbutiken (5508701DSE)
MultiTab 20g, 1kg

MultiTab 20g, 1kg

365 kr
365 kr
Inga leveranser till Gotland pga restriktioner i transport. Mer information
Artnr: 5508701DSE
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • MultiTab 20gram klortablett som löser sig långsamt, med 87% aktivt klor, algmedel och flockningsmedel. pH-neutral och utan kalk. Enkel att dosera, läggs i breddavloppet eller i en doseringsflottör.

   Bruksanvisning
   Idealiskt pH-värde 7,0-7,4.
   Idealiskt klorvärde 1,0-1,5 ppm (mg/l)


   Varför MultiTab?
   MultiTab är ett så kallat veckoklor, och kallas också i folkmun för veckopuckar (pga tablettens storlek liknar en hockeypyck). Detta veckoklor är smidigt att använda sig av ifall man har en pool med mer än 10.000ltr vatten. Tabletten är designad för att lösa sig långsamt och därmed ge en låg och jämn utsöndring under en längre tid. Detta tar bort behovet av att dagligen tillsätta dagsklor eller dylikt. I produkten MultiTab så är även algmedel och små doser flockmedel tillsatt, för att hjälpa till med att motverka algtillväxt och grumlighet i poolvattnet. Varje tablett/puck kommer individuellt förpackde i små plastpåsar. Tycker man att tabletten smälter för snabbt i bräddavloppet, så kan man behålla denna påse kvar kring pucken och då klippa av ett eller flera av påsens hörn. Då får man möjligheten att själv kontrollera hur snabbt pucken smälter.    Dosering 
   Vid säsongsstart: Tillsätt 5 tablett MultiTab 20g per 10.000ltr vatten. Därefter: Lägg i en ny tablett när 10% av den gamla återstår.

   Hantering
   Placera tabletten i bräddavloppet eller i en doseringsflottör. Tillsätt aldrig MultiTab 20g direkt i poolen, fara för blekning (särskilt för pooler med duk/liner). Kontrollera klorvärdet var tredje dag och justera genomströmningen i breddavloppet eller justera utsöndringen i doseringsflottören. Poolvattnet ska chockbehandlas var 2-4 vecka, beroende på badbelasting och vattenförhållanden.

   Varning
   Att blanda olika klorprodukter torrt kan leda till kraftiga reaktioner! Blanda aldrig denna produkt torrt med andra kemikalier. Beakta risk- och säkerhetsfraser! Förvaras oåtkomligt för barn. Transpoteras och lagras stående, originalförpackad, svalt och ej i direkt solljus. Använd inte poolvattnet för bevattning.

   Innehåll: 1kg, 50st tabletter á 20g. 97% Triklorisocyanursyra.


   OBS: Denna produkt ska endast användas i poolanläggningar med sandfilter/glas!

   Delphin Pool Skötselguide
   Säkerhetsdatablad för Multitab 20g

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   16
   Leveranstid:
   Frakt:

  Mer från Delphin

  Chockklor Granulat, 1kg
  Inga leveranser till Gotland pga restriktioner i transport.
  275 kr
  275 kr
  Köp!
  Info
  Poolrent Gel (Sur)
  129 kr
  129 kr
  Köp!
  Info