Skrubbsvamp Sisal | Köp hos Vattenbutiken
Skrubbsvamp Sisal
Skrubbsvamp Sisal
Skrubbsvamp Sisal

Skrubbsvamp Sisal

99 kr
Dubbel sisal tvättboll för en skonsam och naturlig rengöring av kroppen Mer information
Artnr: SUTADSPA1095
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Denna tvättboll är perfekt för användning tillsammans med våra traditionella Aleppo-tvålar. Tvättbollen är tillverkad av 100% naturligt material, sisal, och är helt utan plast. Namnet kommer från hamnstaden Sisal i Yucatán, Mexiko, som var den första exporthamnen. Idag odlas sisal huvudsakligen i Afrika. Sisalfibrer kommer från Agave sisalana-växten. Denna resistenta växt växer året runt i varma och torra klimat som ofta är olämpliga för andra grödor. Fibrerna kommer från de äldsta bladen som skördas varje år, vilket gör det till ett miljösmart material.

   Sisal-materialet är mycket motståndskraftigt och absorberar inget vatten, fibrerna är mycket starka. När tvättbollen används med vatten och din Aleppo-tvål ger fibrerna det perfekta löddret för att skonsamt rengöra och exfoliera din hud som blir slät och glänsande.

   Den kan användas dagligen.

   • 100% sisalfibrer
   • Storlek: Ø 12 cm x 4 cm

   Skötsel

   Använd tvättsvampen fuktig och tillsammans med Aleppo-tvål för att få en skonsam kroppsrengöring. Fukta huden i varmt vatten i ett bad eller i duschen och använd cirkelrörelser från fötterna till nacken. Tvättsvampen kan också användas för en djupare Hammam-skrubb med svart tvål eller badsalt.

   Skölj alltid svampen noggrant före första användning. Skölj svampen väl efter varje användning och skaka av överflödigt vatten. Låt inte den stå i vatten. Låt torka mellan användningrana. Fibrerna är mycket starka och kan tvättas i maskin vid 30°.

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   7
   Leveranstid:
   Frakt:

  Mer från Tadé

  Loofah Tvättsvamp
  100% naturlig och vegetabilisk loofah tvättsvamp för djuprengöring av hela kroppen.
  99 kr
  Köp!
  Info
  Tvålfat Kub i Aluminium
  Fyrkantigt tvålfat i aluminium
  99 kr
  Köp!
  Info
  Tadé Pays du Levant Flytande Argan Tvål, 500ml
  Flytande Aleptvål som är 100% miljövänlig. Med arganolja.
  199 kr
  Köp!
  Info