Sirius Classics
Sirius Classics Lamelltäcke
Sirius Classics Lamelltäcke

Sirius Classics Lamelltäcke

Klassiskt lamellskydd som passar nästan alla poolstorlekar. Lamellerna är tillverkade i PVC och finns i flera färger. Denna design är enkel att installera både på nya poolprojekt men också på befintliga pooler.

Vänligen välj önskad färg och storlek nedan. Mer information
Artnr: LAMSIRC-r
Storlek: 
Färg: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Gullberg & Janssons lamelltäcken har 3 års materialgaranti och uppfyller den franska säkerhetsstandarden NF P 90-308 som bland annat omfattar barnsäkerhet och bärighet. Lamelltäcket måttbeställs efter din pools exakta mått och kan anpassas för till exempel en trappa. Det öppnas eller stängs med nyckel och på ett par sekunder glider de luftfyllda lamellerna ut på vattenytan och täcker din pool snabbt och enkelt. Gullberg & Janssons lamelltäcken har en lång livslängd tack vara robusta material som rostfritt stål, PVC och aluminium som kräver minimalt underhåll.

   Modellen Sirius Classic finns i storlekar från 3×6 till 7×15 meter. Sirius Classic kan mot pristillägg utrustas med solcellspaneler eller APF Connect. (APF Connect är inte kompatibel med solceller).

   APF Connect finns som tillval till modellen Sirius Classic. Med APF Connect som tillval använder du mobilen som fjärrkontroll för att öppna och stänga lamelltäcket. Appen finns till både Iphone och Android och laddas ner kostnadsfritt hos app store eller Google play. Tack vare användningen av telefonen som fjärrkontroll har du en bra överblick över poolen vid öppning och stängning.

   APF Connect är testad och godkänd enligt den franska standarden NF P 90-308. För att öppna och stänga lamelltäcket via appen krävs en säkerhetskod. APF Connect kopplas upp emot Bluetooth och kräver ingen internetanslutning.

   Stativ till Sirius Classic med och utan solceller

   Stativ till Sirius Classic med och utan solceller

   Användarmanual för Sirius Classic Lamellskydd

   OBS! Sirius Classic kan inte användas som vintertäckning.

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   0
   Leveranstid:
   Frakt:

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp: