ASIN AQUA Home REDOX VS
ASIN AQUA Home REDOX VS
ASIN AQUA Home REDOX VS
Dimensionerna på produkten
Komponenterna som ingår
Kopplingsschema

ASIN AQUA Home REDOX VS

41990 kr
Kompakt automatisk mät-och-dos-utrustning för pool som mäter redox och pH. Kan även dosera flockningsmedel/APF och algmedel. Men Home kan göra mer än så: använd maskinen som en kontrollenhet för andra funktioner så som automatisk backspolning, vattenpåfyllning och styrning av varvtalsstyrda pumpar och värmeenheter. Mer information
Artnr: P415405
 • Produktinformation
  • ASIN AQUA Home REDOX


   ASEKOS lyxenhet ASIN AQUA Home VS är ett innovativt doserings-och kontrollsystem som både mäter vattenkvaliteten i poolen och doserar rätt mängd kemikalier, så att du kan tänka på annat. ASIN AQUA Home VS har ett hölje av rostfritt stål och är utrustad med 4 st peristaltiska pumpar för extra hållbarhet, användarvänlig touchskärm med hög kontrast, pooltemperaturgivare, elektronisk flödesvakt, samt sondhållare, doserpumpar och flödeskontroll som alla är integrerade. Integrerade doserpumpar framtill samt mätvattenkammare för elektroderna på sidan av maskinen för kompakt design.

   ASIN AQUA Home VS passar pooler upp till 250 m3 och har även LAN-anslutning som gör att den kan kopplas till Internet för övervakning via mobil eller dator vart du än befinner dig.

   Detta superverktyg har även andra intelligenta systemkontrollfunktioner som styrning av poolpump, automatisk backspolning, vattenpåfyllning, styrning av värmeenheter och vinterdrift (vid komplettering med rätt tillbehör).

   Produktdatablad till Asin Aqua Home VS
   Användarmanual
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   1
   Leveranstid:
   Frakt:

  Mer från Aseko

  ASIN AQUA Salt REDOX VS
  Kompakt automatisk mät-och-dos-utrustning för pool som mäter redox och pH. Kan ...
  39990 kr

  Reservdelar