Köp Delphin TriTab 200g, 1kg hos Vattenbutiken.se
TriTab 200g, 1kg i gruppen Pool / Poolvård / Pool Kemikalier / Delphin Pool hos Vattenbutiken (31817000)
TriTab 200g, 1kg

TriTab 200g, 1kg

189 kr
189 kr
Inga leveranser till Gotland pga restriktioner i transport. Mer information
Artnr: 31817000
 • Produktinformation
  • TriTab 200gram klortablett som löser sig långsamt, med 90% aktivt klor. pH-neutral och utan kalk. Enkel att dosera, läggs i breddavloppet eller i en doseringsflottör.

   Bruksanvisning
   Idealiskt pH-värde 7,0-7,4.
   Idealiskt klorvärde 1,0-1,5 ppm (mg/l)

   Varför TriTab?
   MultiTab är ett så kallat veckoklor, och kallas också i folkmun för veckopuckar (pga tablettens storlek liknar en hockeypyck). Veckoklor är smidigt att använda sig av ifall man har en pool med mer än 20.000ltr vatten. Tabletten är designad för att lösa sig långsamt och därmed ge en låg och jämn utsöndring under en längre tid. Detta tar bort behovet av att dagligen tillsätta dagsklor eller dylikt. Till skillnad från sin systerprodukt MultiTab så innehåller TriTab inget tillsatt algmedel och flockningsmedel, detta gör att denna produkt lämpar sig till poolanläggningar med patronfilter. Varje tablett/puck kommer individuellt förpackde i små plastpåsar. Tycker man att tabletten smälter för snabbt i bräddavloppet, så kan man behålla denna påse kvar kring pucken och då klippa av ett eller flera av påsens hörn. Då får man möjligheten att själv kontrollera hur snabbt pucken smälter.  


   Dosering
   Vid säsongsstart: Tillsätt 1 tablett TriTab 200g per 20.000ltr vatten. Därefter: Lägg i en ny tablett när 10% av den gamla återstår.

   Hantering
   Placera tabletten i bräddavloppet eller i en doseringsflottör- Tillsätt aldrig TriTab 200g direkt i poolen - fara för blekning (särskilt för pooler med duk/liner). Kontrollera klorvärdet var tredje dag och justera genomströmningen i breddavloppet eller justera utsöndringen i doseringsflottören. Poolvattnet ska chockbehandlas var 2-4 vecka, beroende på badbelasting och vattenförhållanden.

   Varning
   Att blanda olika klorprodukter torrt kan leda till kraftiga reaktioner! Blanda aldrig denna produkt torrt med andra kemikalier. Beakta risk- och säkerhetsfraser! Förvaras oåtkomligt för barn. Transpoteras och lagras stående, originalförpackad, svalt och ej i direkt solljus. Använd inte poolvattnet för bevattning.

   Innehåll:1kg, 5st tabletter á 200g.,

   Passar utmärkt till poolanläggningar med patronfilter.


  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   21
   Leveranstid:
   Frakt: