Köp Delphin MultiTab 200g, 5kg hos Vattenbutiken.se
28
MultiTab 200g, 5kg i gruppen Pool / Poolvård / Pool Kemikalier / Delphin Pool hos Vattenbutiken (31850200)
MultiTab 200g, 5kg

MultiTab 200g, 5kg

759 kr / 550 kr
759 kr
Inga leveranser till Gotland pga restriktioner i transport. Mer information
Artnr: 31850200
 • Produktinformation
  • PRISCHOCK!

   MultiTab 200gram klortablett som löser sig långsamt, med 87% aktivt klor, algmedel och flockningsmedel. pH-neutral och utan kalk. Enkel att dosera, läggs i breddavloppet eller i en doseringsflottör.

   Bruksanvisning
   Idealiskt pH-värde 7,0-7,4.
   Idealiskt klorvärde 1,0-1,5 ppm (mg/l)

   Varför MultiTab?
   MultiTab är ett så kallat veckoklor, och kallas också i folkmun för veckopuckar (pga tablettens storlek liknar en hockeypyck). Veckoklor är smidigt att använda sig av ifall man har en pool med mer än 20.000ltr vatten. Tabletten är designad för att lösa sig långsamt och därmed ge en låg och jämn utsöndring under en längre tid. Detta tar bort behovet av att dagligen tillsätta dagsklor eller dylikt. I produkten MultiTab så är även algmedel och små doser flockmedel tillsatt, för att hjälpa till med att motverka algtillväxt och grumlighet i poolvattnet. Varje tablett/puck kommer individuellt förpackde i små plastpåsar. Tycker man att tabletten smälter för snabbt i bräddavloppet, så kan man behålla denna påse kvar kring pucken och då klippa av ett eller flera av påsens hörn. Då får man möjligheten att själv kontrollera hur snabbt pucken smälter. 


   Dosering 
   Vid säsongsstart: Tillsätt 1 tablett MultiTab 200g per 20.000ltr vatten. Därefter: Lägg i en ny tablett när 10% av den gamla återstår (ungefär storleken av en 5-krona).

   Hantering
   Placera tabletten i bräddavloppet eller i en doseringsflottör. Tillsätt aldrig MultiTab 200g direkt i poolen, fara för blekning (särskilt för pooler med duk/liner). Kontrollera klorvärdet var tredje dag och justera genomströmningen i breddavloppet eller justera utsöndringen i doseringsflottören. Poolvattnet ska chockbehandlas var 2-4 vecka, beroende på badbelasting och vattenförhållanden.

   Varning
   Att blanda olika klorprodukter torrt kan leda till kraftiga reaktioner! Blanda aldrig denna produkt torrt med andra kemikalier. Beakta risk- och säkerhetsfraser! Förvaras oåtkomligt för barn. Transpoteras och lagras stående, originalförpackad, svalt och ej i direkt solljus. Använd inte poolvattnet för bevattning.

   Innehåll: 5kg, 25st tabletter á 200g. 97% Triklorcyanursyra.

   OBS: Denna produkt ska endast användas i poolanläggningar med sandfilter/glas!


  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   179
   Leveranstid:
   Frakt:

  Mer från Delphin

  Poolrent Gel (Sur)
  129 kr
  129 kr
  TriTab 200g, 1kg
  Inga leveranser till Gotland pga restriktioner i transport.
  189 kr
  189 kr
  pH/Klor testset
  149 kr
  149 kr