Luxus Pooltak 4 x 8 m - Smal för pooler utan kantsten eller sarg | Köp hos Vattenbutiken
16
Luxus pooltak stängt över en pool
Luxus pooltak stängt över en pool
Luxus pooltak halvöppet över en pool
Luxus pooltak helt öppet bredvid en pool
Luxus pooltak stängt över en pool

Luxus Pooltak 4 x 8 m - Smal för pooler utan kantsten eller sarg

189900 kr / 159900 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 159900 kr
Luxus är ett stilrent pooltak i extremt robust kvalité. Det levereras dessutom i färdiga sektioner vilket underlättar montaget markant.

Frakt ingår i alla våra takpriser. Bra avbetalningsmöjlighet erbjudes via Svea Ekonomi. Kontakta oss via mail om du vill handla för över 50'000:- på faktura. kundtjanst@vattenbutiken.se Mer information
Artnr: ALULuxus4x8S
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Luxus Pooltak 4 x 8 m smal


   Med rätt pooltak kan du förhöja hela poolupplevelsen ur både en estetisk och praktisk synpunkt. Luxus är inte bara ett elegantare alternativ av pooltäckning än t.ex. ett ribskydd, det förlänger också poolsäsongen märkbart, minskar mängden poolkemikalier som krävs för vattenreningen, och ersätter helt kravet av vinterplåtar. Likt ett växthus så värms luften inne under pooltaket upp av solen vilket också kan öka vattentemperaturen 6–8 grader en solig dag och minimerar temperaturavdunstningen på nattetid.

   Pooltaket levereras i färdigmonterade sektioner till er tomtgräns vilket underlättar installationen som sen endast tar några timmar för två personer. Det har bara en skena på ena långsidan och hjul på den andra för en barriärfri tillgång till poolen från tre håll. 


   Luxus möter alla säkerhetskrav på poolskydd och klarar en snövikt på upp till 65-70 kg/m2. 
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   0
   Leveranstid:
   Frakt: