Alliance team Ryggsäck 45L
Alliance Team Ryggsäck
Alliance Team Ryggsäck

Alliance Team Ryggsäck 45L

699 kr
Mer information
Artnr: NS-LATBP45-r
Färg: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Ny uppdaterad modell av TYRs populära Alliance Team Backpack!

   Snygg och bekväm ryggsäck, anpassad för simutrustning. Vattentålig ryggsäck i polyester som inte suger åt sig vatten och obehagliga dofter från blöta badkläder/handdukar. 

   Till och börja med ett stort fack med lock som stängs med en kraftig dubbeldragkedja. Innehåller två mindre fack, den ena liknande ett "laptop-fack" som ligger längs ryggen i väskan, samt ett stort fack för simplattor och fenor. TYRs största simplatta går utan problem ner i denna väska.

   Ytterligare så har denna väska ett medelstort "blöt-fack" längs ner med mesh-vägg som tillåter att blöta badkläder och dylikt får möjlighet att luftas och droppa. 

   På sidorna finns det ett större och ett mindre sidofack, perfekt för mindre saker så som näsklämmor, simglasögon och imskyddsmedel. På ena sidan finns också ett elastiskt fack för vattenflaskor eller dylikt. 

   Väskan erbjuder även kraftiga axelremmar som inte skaver, en förstäkt ryggplatta som ger ryggsäcken bra stabilitet och hållning, samt både midje- och bröstband mellan axelremmarna för en bekvämare passform på ryggen.

   - förstärkta innerfickor
   - inbyggd ficka för simglasögonen på insidan
   - mobilficka
   - baddräktshängare
   - förbättrad blixtlåsfunktion
   - ett större torrt utrymme för snabbare torkning.


   Storlek: 51cm x 34cm x 27cm
   Volym: 45 liter

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   0
   Leveranstid:
   Frakt:

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp: